McLarenin Jenson Button pelkää Sebastian Vettelin aiheuttaneen itselleen enemmän hallaa kuin hyötyä ohittamalla tallikaverinsa Mark Webber vastoin Red Bull -tallin määräystä Malesian kisan lopussa.

– Luulisin, että se tulee haittaamaan Sebastiania pidemmällä aikavälillä. Me kaikki haluamme voittaa, mutta Red Bullin on tehtävä päätökset. Tallimääräykset ovat hyödyttäneet häntä usein, Button sanoi brittimedioissa.

– Vaikka he keskustelisivatkin siitä, tulos ei tule muuttumaan. Se, mitä tapahtui, tulee joka tapauksessa olemaan heidän mielessään, se ei katoa mihinkään.

Muut tallit puolestaan tulevat hyötymään mahdollisesta välirikosta, McLaren-kuski arveli. Red Bull -kaksikon keskinäinen luottamus voi olla mennyttä.

– Sen sijaan, että he keskittyisivät muihin kuljettajiin sarjassa, he tulevat olemaan huolissaan siitä, mitä tallikaveri tulee tekemään. Toivottavasti se auttaa meitä.

Vetteliltä tiedusteltiin kisan jälkeen, että antaisiko hän Webberille voiton, mikäli kaksikko tulevaisuudessa johtaisi kisaa. Saksalaisen vastaus oli monista anteeksipyynnöistä huolimatta epämääräinen, eikä Button pidä todennäköisenä, että Webber saisi korvausta tallikaveriltaan.

– En pysty kuvittelemaan häntä [Vettel] antamassa kisan johtoasemaa Markille sanoen ”ole hyvä”.