Brundle: Vettelin tempulla vakavat seuraukset – Red Bull -shokki tiedossa?

© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettelin kyseenalainen ohitus Mark Webberistä Malesian GP:n lopussa vastoin tallin sisällä sovittuja sääntöjä saattaa johtaa vakaviin seurauksiin.

Webber kommentoi salaperäisesti Sky Sportsille, että hänen tarvitsee ”ottaa lääkkeensä” ennen seuraavaa kisaa Kiinassa kolmen viikon päästä ja että hänen ”mielessään on ollut paljon asioita” kisan viimeisillä kierroksilla.

Televisiokanavan F1-asiantuntija ja ex-kuski Martin Brundle arvioi tilannetta seuraavasti:

– Hän on nähnyt tallikaverinsa voittavan kolme peräkkäistä mestaruuttaa samalla autolla ja samoilla mahdollisuuksilla, minkä on täytynyt olla erittäin turhauttavaa. Tänään [Webber] oli niskan päällä, hänellä oli ehdottomasti mahdollisuus voittaa kisa reilusti ja rehellisesti, ja hänelle oli kerrottu, että ”tallikaveri ei tule hyökkäämään”, Brundle selittää.

– Mutta hänen täytyy nyt pysyä vaiti. Tosisasiassa hän haluaa kiljua ja huutaa ja sanoa, että ”tämä on törkeää”, mutta hänen on pelattava tiimipeliä ja sanottava, että ”menen Australian ja otan lääkkeeni, katsotaan jos ne ovat riittävän vahvoja”.

Brundle, joka on aiemminkin ennakoinut isoja siirtoja, arvelee, että aussin kommentit lääkkeiden ottamisesta voivat viitata koviin päätöksiin.

– Mitä hän tarkoittaa sillä? Sitäkö, että hän haluaa jättää tallin? Jättää formula ykköset? Voiko hän päästä tästä yli? Mark hävisi juuri GP-kisan, hänellä on sellainen olo, että hänen luottamuksensa on massiivisesti petetty ja nyt hänen on vielä pelattava kaiken lisäksi tiimipeliä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.