Williams-tallille Australian GP-viikonloppu oli haastava, eikä sunnuntain kisa tuonut muutosta asiaan. Pastor Maldonado keskeytti kisan ja GP-debyyttinsä tehnyt Valtteri Bottas jäi vielä pisteittä sijalla 14.

– Sain hyvän startin lähtöruudustani ja tuntui hyvältä palata jälleen kilpailemaan, Bottas kertoi sarjan kotisivulla.

– Pieni virhe ensimmäisillä kierroksilla maksoi minulle muutamia sijoituksia. Me saimme maksimin irti autosta tänään, ja vaikkakaan vauhtia ei ole vielä riittävästi, on kotiin vietäväksi positiivisiakin seikkoja.

– Seuraava kisa on vain viikon päässä, joten me tulemme työskentelemään todella kovaa valmistautuaksemme siihen ja hankkiaksemme kauden ensimmäiset pisteet.

Maldonado oli tyytymätön autonsa käyttäytymiseen viileissä olosuhteissa.

– Päätös vaikealle viikonlopulle oli pettymys sekä itselleni että tiimille. Auto ei käyttäytynyt toiveidemme mukaisesti päivän olosuhteissa ja itse menetin pidon auton perästä ja jäin jumiin soralle. Meidän täytyy tehdä lujasti työtä korjataksemme ongelmat auton kanssa seuraavaa Malesian kisaa varten.

Tekniikkapomo Mike Coughlan ei peitellyt myöskään pettymystään. Odotukset auton kilpailukyvylle olivat korkeammalla.

– Kisa oli vaikea meille. Me valitsimme kaksi eri strategiaa, joissa Valtteri aloitti superpehmeillä ja Pastor keskikovilla renkailla.

– Loppujen lopuksi en usko, että kumpikaan oli erityisesti toista parempi. Oli hyvä, että Valtteri toi auton kotiin ensimmäisessä kisassa, mutta meillä on työtä tehtävänä tiiminä, jotta voimme parantaa auton suorituskykyä.