Sebastian Vettel: ”Ferrari vaikuttaa olevan hyvässä iskussa”

© Kuva: Getty Images

Hallitseva maailmanmestari, Red Bullin Sebastian Vettel uskoo Ferrarin olevan alkukaudesta vahva. Viime kauden alku oli Maranellolle enemmän kuin vaikea, mutta ensimmäisten testien jälkeen Vettel arvelee nyt, että ongelmat eivät ole toistumassa.

– Sen puolesta, että mitä näin Jerezissä kun Felipe (Massa) oli ajamassa, auto vaikutti olevan hyvässä iskussa, eikä tilanne varmaankaan muutu täällä Fernandon (Alonso) ajaessa, Vettel kertoi F1-sarjan kotisivulle Barcelonassa.

– Mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että kun ajaa itse ja näkee toisen auton radalla, on lähes mahdotonta huomata yksityiskohtia mistään autosta. Sellainen on paljon helpompaa katsomalla valokuvia.

– Tällä hetkellä olemme yhä siinä vaiheessa, että keskitymme ainoastaan itseemme, emmekä katsele sen enempää vasemmalle kuin oikeallekaan.

Verrattuna vuoden takaiseen, saksalainen arveli Red Bullin olevan nyt kilpailukykyisempi ensimmäisten testien perusteella.

– Sanoisin niin, kyllä. Tietenkin on vaikea verrata autoa siihen, joka meillä oli vuosi sitten. Auto, joka meillä nyt on, on enemmän tai vähemmän sama kuin se, joka meillä oli Brasiliassa – muutamalla kehitysaskeleella höystettynä.

– Mutta henkilökohtaisesti voin sanoa, että olen paljon tyytyväisempi nyt kuin olin vuosi sitten.

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!