Force Indian apulaistallipäällikkö Bob Fernley sanoo, että tallin toiseksi kisakuljettajaksi Paul di Restan rinnalle valitaan henkilö, jonka varaan voidaan rakentaa pitkällä tähtäimellä.

Olennainen tekijä valinnassa on ensi vuonna voimaan tulevat täysin uudet tekniset säännöt, jotka vaativat valittavalta kuljettajalta muutakin kuin vain nopeutta tahi rahaa.

– Vuonna 2014 olemme kokonaan uudella aikakaudella ja tarvitsemme kuljettajia, joiden me uskomme pystyvän kehittämään autoa sen läpi, Fernley sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan perjantaina uuden auton julkistustilaisuudessa.

– Me tarvitsemme suorituskykyä, mutta me tarvitsemme myös kehityskykyä. On kyse sellaisen henkilön tuomisesta sisään, joka kykenee kaikkeen tähän ja tuomaan näin pitkän tähtäimen vakautta.

Fernley lisäsi, että olettamus hyvin sponsoroidun kuljettajan valitsemisesta on median kehitelmä, eikä itsestäänselvyys.

– Päätös, jonka teemme tulee olemaan tallin edun mukainen. Eikä se tarkoita välttämättä rahoituksellista vaatimusta. Itse asiassa on erittäin epätodennäköistä, että näin olisi.