Williams-talli oli jälleen iloinen testipäivän annista Barcelonassa. Torstaina talli ajoi kaksine kuljettajineen peräti 147 kierrosta ilman ongelmia.

– Päivä on ollut erittäin hyvä meille. Me olemme ajaneet kaksi kisasimulaatiota ja molemmat kuljettajat olivat tyytyväisiä omiin ohjelmiinsa, tekniikkapomo Mike Coughlan kehui.

– Me olemme tyytyväisiä luotettavuuteen, jota olemme osoittaneet ajettuamme 147 kierrosta FW35:llä tänään ja 331 kokonaisuudessaan tällä viikolla. Mielestämme meillä on hyvä auto kehitettäväksi ja odotamme sen jatkamista huomenna innokkaasti.

Valtteri Bottas oli tyytyväinen autoon, mutta valitteli kisasimulaationsa keskeytymistä ennenaikaisesti.

– Me aloitimme iltapäivän lyhyemmillä vedoilla, mutta me emme ole vielä nähneet FW35:n täyttä potentiaalia. Olen pystynyt parantamaan tiettyjä asioita ajamisessani sitten eilisen, mutta on yhä seikkoja, joissa voin parantaa suhteessa Pastoriin (Maldonado).

– Sen jälkeen ajoimme kisasimulaation. Valitettavasti se jäi hiukan lyhyeksi lopun punaisen lipun vuoksi, mutta me pystyimme silti kokeilemaan kaikkia seoksia ja sain hyvän tunteen renkaiden käyttäytymisestä. Kaiken kaikkiaan auto tuntuu todella mukavalta pitkillä vedoilla, mikä on lupaavaa.

Tallikaveri Maldonado säesti:

– Suoritimme koko ohjelmamme ilman ongelmia, mikä on positiivista. FW35 tuntuu erittäin hyvältä ajaa, joten olen iloinen.