McLarenin kilpakuljettajana kaudella 2013 aloittava entinen Sauber-mies Sergio Perez sanoo uudessa tallissaan odottavan merkittävästi korkeammat tulosvaatimukset. Hiljattain 23 täyttänyt kuljettaja ei asiasta hätkähdä.

– Paine taatusti kasvaa pykälän tai kaksi, Perez kertoi sarjan kotisivulla.

– Täällä minulle annetaan auto, jolla voi voittaa, joten voittaminen on sitä, mitä minulta odotetaan. Mikäli ei kestä paineita formula ykkösissä, suoraan sanottuna tämä on väärä paikka sinulle. Silloin on harkittava jotain muuta.

Meksikolaiselle alkava kausi on vasta kolmas kuninkuusluokassa ja näin nousu huipputalliin oli nopea. Onko hän siis valmis?

– Minulla on hyviä uutisia kaikille: McLaren on talli, joka tietää kuinka käsitellä nuoria kuljettajia. Mieti vaikka edeltäjääni, Lewis Hamiltonia. Hän liittyi talliin täysin ilman kokemusta formula ykkösistä ja talli auttoi häntä kasvamaan voittajaksi ja mestariksi, Perez muistuttaa.

– Kaikki, mitä haluan, on vain saada samanlainen kohtelu.