Timo Glock ei saanut jatkoa sopimukselleen Marussian kanssa kaudella 2013, kerrottiin noin viikko sitten. Talli vetosi taloussyihin, mikä tarkoittanee, että tilalle valitaan kuljettaja, joka voi tarjota rahoitusta sponsorien kautta tallille.

Pääjohtajan ja urheilujohtajan titteleitä kantava Graeme Lowdon myöntää taitavan saksalaisen menetyksen tuskalliseksi, mutta uskoo itse auton yhä kykenevän tarjoamaan selvästi parempaa suorituskykyä kuin edeltäjänsä.

– Tällaiset vaikeat päätökset turvaavat tallin tulevaisuuden, Lowdon sanoi Autosportille.

– Kaikki Banburyssä (tehtaalla) ovat työskennelleet todella kovaa jo pitkään kauden 2013 auton kanssa, ja me uskomme, että se on iso askel eteenpäin. Kaikki ovat yhä melkoisen innoissaan tulevasta kaudesta.

– Kyseessä on joukkuepeli, jokainen on ponnistellut kovaa ja me olemme varsin luottavaisia.

Marussia ei ole vielä julkistanut Glockin korvaajaa. Toiseksi kisakuljettajaksi on vahvistettu britti Max Chilton.