Ferrari ”yrittää löytää roolia” Jules Bianchille formula ykkösissä

© Kuva: Getty Images

Jules Bianchi, joka viime vuonna toimi Force Indian varakuljettajana ja nyt yleisen käsityksen mukaan taistelee kisakuljettajan paikasta tallissa, saa tuen F1-uransa kehitykselle Ferrarilta. Ranskalainen kuuluu Maranellon junioriakatemiaan.

– Me yritämme tällä hetkellä löytää hänelle roolia formula ykkösissä ja kun meillä on uutisia, me kerromme siitä, tallipäällikkö Stefano Domenicali sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan Ferrarin Wrooom-tapahtumassa.

Kun kauden alkuun on enää noin kaksi kuukautta aikaa ja ensimmäisiin kautta edeltäviin testeihin kolme viikkoa, kisapaikkoja on jäljellä Force Indialla ja Caterhamilla yksi kumpaisellakin. Sopimus jälkimmäisen tallin kanssa lienee poissa laskuista.

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!