Toimitsijakiellosta ensi vuonna vapautuva Pat Symonds tulee olemaan kova vahvistus Marussialle, uskoo Timo Glock.

Symonds oli osaltaan suunnittelemassa Renaultilla Nelson Piquet Jr.:n tahallista kolaria Singaporen GP:ssä 2008, minkä seurauksena britti-insinööri ei ole saanut osallistua kisoihin. Hän on kuitenkin toiminut Virgin- ja sittemmin Marussia-tallin teknisenä konsulttina. Kaudella 2013 Symonds tullaan jälleen näkemään varikolla.

– On paljon asioita, joita meidän on tehtävä paremmin. Insinööripuolella meidän on oltava parempi kaikessa. Tämä ei tarkoita, että olisimme huonoja tällä hetkellä, mutta jatkaaksemme eteenpäin, meidän on parannettava, Glock sanoi Autosportille.

– Patin saaminen kisoihin auttaa ehdottomasti, sillä hänellä on niin paljon kokemusta, hän voi antaa ulkopuolisen näkemyksen ja hän on voittanut mestaruuksia. Toivon hänen olevan mukana niin monessa kisassa kuin mahdollista.