Red Bullin Sebastian Vettel sanoo, että Brasilian GP:n jälkeisestä protestiuhasta huolimatta hän ei ollut missään vaiheessa huolissaan kauden 2012 maailmanmestaruutensa puolesta.

Ferrari esitti kansainväliselle moottoriurheiluliitolle selvityspyynnön saksalaisen ohituksesta Toro Rosson Jean-Eric Vergnestä. Syynä pyyntöön oli virheellinen epäilys siitä, että Vettel ajoi keltaisten lippujen alaisuudessa ohitushetkellä.

– En rehellisesti sanottuna koskaan tuhlannut ajatustakaan sille, että olisin tehnyt jotain sääntöjen vastaista. Vaikkakin kisa oli tapahtumarikas, näin kyllä kaikki liput ja niiden värit, Vettel sanoi sarjan kotisivulla keskiviikkona.

– Sain tiedon siitä, että Ferrari oli tekemässä jotain vasta Christianin (Horner, Red Bullin tallipäällikkö) soitettua minulle sanoen, että Ferrari ei selvästikään ollut iloinen kisan lopputuloksesta.

– Sen jälkeen, kun FIA oli tutkinut jokaisen sentin kyseisestä tilanteesta – ja vahvisti, että ohitus oli sääntöjen mukainen – Ferrari kiisti protestin.

– Mutta usko tai älä, tiesin ruutulipulta asti, että ensimmäistäkään väärää liikettä minun osaltani ei ollut.