Kisakuljettajan paikasta Marussialla kilpaillut Brasilian Luiz Razia kertoo kotimaansa mediassa olevansa yllättynyt, että talli päätyi tekemään sopimuksen Max Chiltonin kanssa.

– Lotukselle meillä ei ollut mahdollisuuksia. Se ei olisi ollut realistista. Marussian osalta tulimme yllätetyiksi. Me neuvottelimme heidän kanssaan vielä maanantaina (päivää ennen sopimuksen julkistusta) ja talli vaikutti varsin myonteiseltä meidän liittymisestämme, Razia sanoi Globo-sanomalehdelle.

23-vuotias kertoo, että pyrkimyksenä on nyt päästä joko Caterhamille tai Force Indialle. Marussialla on yhä teoriassa vapaana toinenkin auto, sillä Timo Glockin sopimusta ei olla vahvistettu virallisesti, mutta kyse lienee lähinnä muodollisuudesta.

– Paikkoja on kaksi, jotka ovat Force India ja Caterham. Kyllä, meillä on yhä mahdollisuuksia.