Sebastian Vettel uskoo, että kaudella 2012 jäi vielä parannettavaakin. Vaikka vuosi päättyi jo kolmanteen perättäiseen kuljettajien mestaruuteen, saksalainen vaikuttaa vihjaavan, että vuosi 2011 oli täydellisempi.

Kysyttäessä, että miten paljon hän on tänä vuonna kehittynyt, Vettel mietti hetken ja vastasi seuraavasti.

– Jos tekee hyvää työtä, minusta on vaikea parantaa. Mutta jos itselleen antaa mahdollisuuden kuunnella, on mahdollisuus oppia virheistään, Red Bull -kuljettaja kertoi James Allen on F1 -sivuston joulukuun podcast-lähtetyksessä.

– Minusta olemme tehneet virheitä tänä vuonna. Ihmiset tykkäävät aina vertailla asioita, ja jos tehdään vertaus kauteen 2010, olemme tehneet paljon vähemmän virheitä, mikä antoi meille mahdollisuuden olla paljon paremmassa asemassa kauden lopussa.

Kysyttäessä, että mikä on parasta kolminkertaisena mestarina olemisessa, saksalaisen vastaus oli varsin nöyrä.

– En ajattele itseäni yhtenä parhaista, vaan näen itseni yhtenä niistä, jotka pystyvät vetämään vertoja parhaille. Rakastan haastetta.

– Antaakseni esimerkin, lauantai-iltana [ennen Brasilian GP:tä] puhuin tiimin kanssa: ”olenko hermostunut? Kyllä, olen hermostunut!”. Minusta se on hyvä asia. Se osoittaa, että jos todella kuuntelee itseään, mitä en usko monien tekevän, on tyytyväinen siihen, kuka on ja mitä tekee.