Sir Frank Williams on paljastanut syitä Valtteri Bottaksen aiemmin tällä viikolla varmistuneeseen kisakuljettajan paikkaan Williams-tallissa. Tallipäällikkö kertoo, että moni odottaa paljon 23-vuotiaalta.

– Totuus on, että hänellä on paljon tukea ihmisiltä, jotka tietävät mistä he puhuvat, Sir Frank sanoi tallin videohaastattelussa.

– Hän ei ole vielä nähnyt GP:tä. Kun hän tottuu tilanteeseen ja hän tietää paikkansa olevan vakaa ja turvattu, tulemme näkemään hienoja asioita Valtterilta.

– Meillä on ollut onnea, että olemme päässeet testaamaan häntä monia tuhansia kilometrejä autossa, jonka tunnemme hyvin. Meille on ollut ilmeistä jo jonkin aikaa, että tällä miehellä – nuorella miehellä – on loistava tulevaisuus formula ykkösissä. Me päätimme, että se tulevaisuus kuuluu meille eikä jollekin muulle.

Kysyttäessä, että uskooko tallipäällikkö uuden kisakuljettajansa sopeutuvan nopeasti rooliinsa, vastaus oli seuraavanlainen.

– Valtteri on erittäin suosittu ja arvostettu tiimin sisällä ja se on iso plussa. He tulevat työskentelemään hyvin hänen kanssaan.