Toro Rosson aussikuljettaja Daniel Ricciardo kertoo, että ensi kausi tulee olemaan ratkaiseva hänen urallaan. Nuorella kuljettajalla on nyt paineita näyttää Red Bullille, että hänellä on riittävät kyvyt nousta huipputalliin.

– Olen tietoinen siitä ja tiedän, että tavoitteeni kaudelle 2013 ovat oltava kunnianhimoisemmat, Ricciardo sanoi italialaiselle Autosprint-lehdelle.

– En kiertele, vaan sanon, että minun täytyy saada palkintokorokesijoitus, johon myös pystyn. Pusken maksimaalisesti saavuttaakseni sen.

– Akilleenkantapääni tänä vuonna olla ollut se, että kauden ensimmäisellä puoliskolla en ollut tarpeeksi aggressiivinen kisoissa. Tietyissä suhteissa olin (Romain) Grosjeanin vastakohta. Uskon, että nyt olen löytänyt sopivan tasapainon näyttääkseni kykyni.

Toro Rosson uusi auto, jonka on suunnitellut tuore tekniikkapomo James Key Giorgio Ascanellin jätettyä talli, tulee olemaan erilainen.

– Voin sanoa, että olen jo nähnyt sen, ja jos katsoo tarkasti, se on hyvin erilainen verrattuna edeltäjäänsä. Luulisin, että se tulee olemaan parempi kuin auto, jolla ajoin tänä vuonna.