Williams-tallista menneen kauden jälkeen lähtenyt Bruno Senna uskoo jatkomahdollisuuksiensa kisakuljettajana olevan hyvät. 29-vuotias toivoo vuodeksi 2013 autoa, jolla pisteitä on yhä kerättävissä. Vapaita ohjaamoita tällaisissa autoissa on vielä Force Indialla ja Lotuksella.

– Tänä vuonna olemme rakentaneet hyvän maineen ja imagon. Minusta meillä on hyvä, vahva paketti, joten sarjassa oleminen pitäisi olla mahdollista ensi vuonnakin, Senna sanoi GPUpdate.net -sivustolle.

– Ihanteellista olisi olla autossa, joka kuuluu kärkikymmenikköön ja kerää tasaisesti pisteitä.

– Mikään ei ole tietenkään varmaa ja formula ykkösissä tapahtuu miljoona asiaa ympärillämme koko ajan, joten pitää työskennellä lujasti ja pyrkiä tarjoamaan parempi paketti kuin muut paikoista taistelevat jätkät.

Ensiarvoista brassin mukaan ei ole kuitenkaan kilpailukykyinen auto, vaan ylipäätään pysyminen formula ykkösissä.

– Pitää ymmärtää mitä tallit käyvät läpi tällä hetkellä ja missä ne tulevat parantamaan. On olemassa talleja, jotka ovat vasta nousemassa, joten meidän on pidettävä vaihtoehtomme auki. Formula ykkösissä oleminen on ainoa tapa jatkaa formula ykkösissä tulevaisuudessa.