Romain Grosjean uskoo jatkoonsa Lotuksella ensi vuonna, vaikka talli ei vielä ole vahvistanut hänen sopimustaan.

26-vuotias on tällä kaudella lähinnä muistettu kolhuista, mutta hän on ajanut myös palkintokorokkeelle kolme kertaa – ja ilman em. kolhuja luku saattaisi vahvojen lauantaisuoritusten ansiosta hyvinkin olla korkeampi.

– Tämä on ihan hyvä ensimmäiseksi vuodeksi, mikä poistaa paineita. Ranskassa minuun on asetettu paljon odotuksia ja olen iloinen ollessani [Lotuksella], Grosjean sanoi Abu Dhabissa paikalliselle Sport360-lehdelle.

Ranskalainen on kuitenkin kaukana kuljettajien sarjan kolmossijasta taistelevasta tallikaveristaan, Kimi Räikkösestä, pisteissä. Tulokas myöntääkin, että avustava asema tässä tilanteessa on suotavaa. Ensi vuonna hän vastaavasti odottaa samoja palveluksia Räikköseltä, mikäli sarjatilanne sitä vaatii.

– Tällä hetkellä Kimin auttaminen on normaalia, ja jos ensi vuonna tilanne on päinvastainen, toivon, että hän maksaa sen takaisin.

– Kimin kanssa työskentely sujuu varsin hyvin. Hän ei puhu paljon, emmekä tunne toisiamme hyvin radan ulkopuolella, mutta radalla ja tallin sisällä olemme tyytyväisiä tallikaveruudesta.