Kimi Räikkönen oli vaihteeksi tyytyväinen aika-ajoihinsa Abu Dhabissa. Launtain tuloksena oli viides lähtöruutu, eikä mahdollisuuksia paljon parempaan olisi ollut. Pastor Maldonadon lyöminen olisi kenties ollut mahdollista, mutta se olisi myös tarkoittanut aloittamista pölyisemmältä puolelta rataa.

– Aika-ajot sujuivat hyvin. Auto ei ole tuntunut fantastiselta koko viikonloppuna, mutta päätimme, että me emme muuta auton säätöjä siitä, missä se oli viime kisassa, Räikkönen sanoi sarjan kotisivulla.

– Se oli oikea päätös, koska lopulta rata kehittyi meidän suuntaamme aika-ajoissa, jossa auto oli parhaimmillaan viikonlopun aikana. Yritämme parhaamme huomenna. Katsotaan josko voisimme saada hyvän lähdön päästäksemme suoraan Red Bullien taakse ja katsotaan sitten mitä tapahtuu.

Tallin ratatoimenjohtaja Alan Permane arvelee, että kaikkea ei vielä autosta edes saatu irti. Nykyinenkin asema kuitenkin mahdollistaa Räikkösen osalta edellisiä helpomman kisan, jossa edessä ruuhkaa on vähemmän.

– Me olemme tyytyväisiä saavutukseemme tänään, joskin olisimme voineet mahdollisesti saavutta enemmänkin molempien kuskien osalta. Viides ruutu on erittäin hyvä Kimille ja tarkoittaa, että meidän pitäisi olla hyvissä asemissa huomenna.

Romain (Grosjean) näytti olevan vauhdissa vahvalle kierrokselle, hän oli tasoissa Kimin kanssa kaksi ensimmäistä sektoria, mutta hävisi puoli sekuntia viimeisellä. Me tulemme selvittämään mikä siellä meni pieleen.

– Kuten trendi on ollut tällä kaudella, olemme luottavaisia kisavauhtiimme suhteessa kilpailijoihimme. Me ajoimme lupaavia pitkiä vetoja perjantai-iltapäivällä, meillä ei ole ongelmia rengaskulumisen, renkaiden lämmittämisen tai minkään kanssa, joten en näe syytä sille, miksi emme voisi saada hyvää iltapuuhdetta huomenna.