Sauber-tallin kuljettaja Sergio Perez, joka ensi kaudella aloittaa Lewis Hamiltonin korvaajana McLarenilla tulee joutumaan uudenlaisten vaatimusten kohteeksi, varoittaa tallipäällikkö Martin Whitmarsh.

Sopimuksen tultua julki syyskuun lopussa, ajoittain lupaavia esityksiä näyttänyt meksikolainen on sittemmin ollut vaikeuksissa. Viimeisissä viidessä kisassa tuloksena on ollut yksi ainokainen piste ja keskeytykseen on päättynyt kaksi kisaa. Sama ei voi jatkua Wokingin leivissä.

– Hän löytää uudenlaisen maailman McLarenilla. Hän tulee saapumaan Australiaan ensi vuonna sellainen määrä paineita niskassaan, että häntä täytyy valmistella sen hallitsemiseksi, Whitmarsh sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Jos emme ole kahdessa ensimmäisessä rivissä, emmekä taistele voitoista, meihin ja Ferrariin kohdistuu paineita, joita muissa talleissa ei koeta. Hän saattaa kuvitella ymmärtävänsä sen, mutta näin ei ole.

Whitmarsh kaikesta huolimatta vakuuttaa, että tallin kuljettajavalinta, jota on syytetty impulsiiviseksikin, oli paras mahdollinen, eikä aiheuta katumusta.

– Meillä sattuu olemaan tällä hetkellä kaksi hienoa brittikuljettajaa, sillä he olivat kaksi parasta, jotka pystyin palkkaamaan. Nyt meillä tulee olemaan brittiläinen ja meksikolainen kuljettaja, koska he olivat kaksi parasta, jotka pystyin palkkaamaan ensi kaudelle.