Fernando Alonso on vieraillut tiistaina New Yorkin pörssissä, jossa Ferrarin sponsori Santander-pankki teki lahjoituksen paikalliselle Punaiselle Ristille viimekuisen hurrikaani Sandyn uhrien auttamiseksi. Alonso myös sai kunnian kilauttaa pörssipäivän sulkevaa kelloa.

– On etuoikeus olla paikalla tällaisessa tilaisuudessa. On outoa olla osa jotain sellaista, mitä olen nähnyt ainoastaan televisiossa aiemmin, Ferrari-kuski kommentoi tallin kotisivulla.

– Tämä on hieno päivä Santanderille ja Punaiselle Ristille, jotka voivat auttaa ihmisiä, jotka kärsivät myrskystä.

– Olen iloinen voidessani kuluttaa tämän viikon Valloissa, ensin Austinissa ja nyt New Yorkissa. Formula 1 tarvitsee tätä maata, mutta laji ei ole vielä kovin suosittu, joten tallien ja kuljettajien on tehtävä kaikkensa edistääkseen sitä.

Espanjalainen myös vihjasi tilaisuuden yhteydessä, että ajaminen Pohjois-Amerikan ovaaliradoilla F1-uran loputtua voisi tulla kysymykseen.

– Voisinko ajaa amerikkalaista sarjaa kuten NASCAR:ia? En ole koskaan yrittänyt tai edes miettinyt asiaa, mutta kukapa tietää tulevaisuudessa? Kun olen lopettanut F1-urani, ennemmin tai myöhemmin se [ovaaliradat] voisi olla mahdollista.