Williamsin toimitusjohtaja Toto Wolff vakuuttaa, että talli ei ole päättänyt vielä kuljettajiaan ensi kaudelle. Vaikka viime aikoina spekulaatiot ovat lähinnä keskittyneet kysymykseen siitä, että ajaako toisena kuljettajana lähes varmana pidetyn Pastor Maldonadon vierellä Bruno Senna vai Valtteri Bottas, itävaltalainen sanoo vaihtoehtoisia kuljettajakokoonpanoja olevan monia.

– [Ilmoitus] tehdään tänä vuonna, mutta me emme tiedä aikaa vielä, koska me haluamme keskittyä tähän kauteen ja nykyisiin kuljettajiimme. Se on tärkeää. Vaihtoehtoja, joita harkitsemme tällä hetkellä, on monia. Päätös on erittäin vaikea, Wolff sanoi ESPNF1:lle.

– Kysymys on lyhyen ja pitkän tähtäimen vaihtoehtojen arvioimisesta ja joskus paras lyhyen tähtäimen vaihtoehto ei ole paras pitkällä tähtäimellä.

Wolff kertoi tallin olevan ”erittäin pettynyt” tuloksiin viime aikoina, mutta sanoi Williamsin ymmärtävän syyt sille.

– Pitää vain saada kaikki osumaan kohdalleen, ja minusta näimme Koreassa, että monilla muillakin talleilla on ylä- ja alamäkiä.

– On lähes uskomatonta kuinka yksi auto suoriutuu hyvin ja toinen taas ei aivan samalla tavalla, mutta sellaista me näemme näillä renkailla ja konstikkailla radoilla sekä pitotasoilla. Me emme olleet kovin hyviä Koreassa, mutta Singapore oli fantastinen auton puhtaan nopeuden kannalta.