Lewis Hamiltonin ongelmat vauhdin kanssa Japanin GP:ssä aiheutuivat mekaanisesta ongelmasta, jonka aiheuttaja selvisi kisan jälkeen. Hamilton oli poikkeuksellisesti vasta aika-ajojen yhdeksäs ja ajoi kisassa viidenneksi.

– Me huomasimme, että meillä oli pari mekaanista ongelmaa autossa aika-ajoissa ja kisassa, minkä tietäminen on positiivinen asia, sillä minulla oli sellainen olo, että jotain on vialla.

– Tämän viikonlopun pitäisi olla parempi minulle, ja meidän pitäisi olla jälleen vauhdissa, McLaren-kuljettaja sanoo toimittaja Adam Cooperin blogissa.

Hamilton tarkensi syynä olleen iskunvaimentimet.

– Takaiskunvaimentimissa oli jotain vialla, ja se puski auton pois balanssista tietyllä tavalla. Säätömuutokset, jotka tein [ennen aika-ajoja], olisivat pitäneet olla sopivat, mutta tosiasiassa eivät lopulta toimineet.