Force Indian Paul di Restaa pidettiin pitkään varikkohuhuissa vahvimpana kuskina Lewis Hamiltonin korvaajaksi, mutta McLaren päätyi lopulta Sauber-kuski Sergio Pereziin.

Hamilton siirtyy ensi kaudeksi Michael Schumacherin paikalle Mercedekselle, joten tämäkin tie tukittiin di Restan tieltä. Sen sijaan Ferrari ja Red Bull eivät tee muutoksia kuskikaksikkoonsa, joten mitä jää jäljelle di Resta?

Vastaus saataneen lähiviikkojen aikana ja todennäköistä on, että mies jatkaa nykytallissaan. Force Indialla. Di Restan puheista paistaa kuitenkin luottamus: jonain päivänä on hänen vuoronsa kuljettaa autoa, jolla on saumaa mitellä voitoista.

– Haluat aina, että sinut yhdistetään näihin istuimiin ja olen kiitollinen, että näin on käynyt kohdallani, Di Resta sanoo Sky Sports Newsille viitaten hänen linkityksistään Mercedekselle, McLarenille ja Ferrarille.

– Parasta on vain toivoa, että saan sen istuimen joku päivä. Olen aina sanonut haluavani voittaa kisoja ja mestaruuksia. Mutta mille tahansa tallille ajankaan, olen 100 prosenttisesti sitoutunut. Pyrin ajamaan sitä autoa mahdollisimman nopeasti ja viemään sen uusille tasoille.