Korean GP:n ensimmäisissä harjoituksissa kovinta vauhtia piti McLarenin Lewis Hamilton (1:39.148). Fernando Alonso oli toinen (+0,302), Mark Webber kolmas (+0,427), Felipe Massa neljäs (+ 0,706) ja Sebastian Vettel viides (+0,940). Loput 19 kuljettajaa eivät mahtuneet sekunnin sisään kärjestä.

Lotuksen Kimi Räikkönen kulutti jo melko tuttuun tapaan paljon aikaa ensimmäisessä sessiossa varikolla ja ajoi lopulta ainoastaan 14 kierrosta, eli toiseksi vähiten kaikista kuljettajista. Räikkösen vauhti parani viimeisellä stintillä, mutta eroa Hamiltoniin kertyi vajaat 1,8 sekuntia. Aika riitti 11:nneksi. Romain Grosjean oli 8:s, puoli sekuntia nopeampana.

Valtteri Bottas pääsi ajamaan mukavat 23 kierrosta ja oli 18:nneksi nopein (+2,879). Williams-kuskinkin kohdalla aikaa kului varikolla, sillä autoon tehtiin session loppupuolella isohkoja muutoksia. Pastor Maldonado oli 12:s noin sekunnin Bottasia nopeampana.

Caterhamin Heikki Kovalainen oli Bottasin takana 19:s, kolme sekuntia kärjestä. Vitali Petrovin autoa ajoi varakuljettaja Giedo van der Garde, joka jäi sisarauton vauhdista reilut seitsemän kymmenystä.