Mercedes-tallipäällikkö Ross Brawn sanoo, että Lewis Hamilton ei ole missään vaiheessa vaatinut ykköskuljettajan asemaa tallissa. Ensi vuonna Mercedeksellä aloittava britti saa taistella radalla, mikäli tahtoo lyödä Nico Rosbergin.

– Lewis ei pyytänyt etuasemaa, ainoastaan tasa-arvoisuutta. Hän oli sikäli miellyttävä, että hänellä ei ollut mitään vaatimuksia erityiskohtelulle tai erityisille fasiliteeteille, Brawn sanoo Autosportille.

Tallipomo vakuuttaa, että mikäli supertähti olisi pyytänyt ykköskuljettajan roolia tallissa, Mercedes olisi ollut asiasta kovin penseä.

– Me emme ikinä menneet siihen keskusteluun, koska Lewis ei nostanut asiaa esille. Jos hän olisi, me emme olisi varmaankaan halunneet tehdä sitä.

Rosbergin ja Hamiltonin työstä tallissa Brawn odotta mutkatonta, kuten Rosberg toi viikonloppuna esille Saksan mediassa.

– He ovat hyviä entisiä karting-kollegoita ja ystäviä. Tiedän, että he usein matkustavat kisoihinkin yhdessä. Olen pitänyt Nicon ajantasalla asioiden kehittymisestä ja hän on itse asiassa varsin innoissaan Lewisin liittymisestä talliin.