Lotuksen ratatoimenjohtaja Alan Permane kertoo, että sekä Kimi Räikkönen että Romain Grosjean pitivät autojaan ”erinomaisina” Intian kisassa. Molempien vauhti kuitenkin kärsi jälleen kerran olosuhteista.

– Molemmat kuljettajat kertoivat autojensa olevan erinomaisia kisassa, mikä oli hyvä juttu, Permane sanoi sarjan kotisivulla.

– Huonompi puoli oli se, että Kimi vietti koko kisan katsellen (Felipe) Massan auton perää ja Romain joutui hidastelemaan noin neljän kierroksen ajan, samalla kun hänen edellään olleelle Michaelille (Schumacher) näytettiin sinisiä lippuja.

– Tämä rata on melko vaikea ohituksille. Vaikkakin sillä on hyvin pitkä suora, DRS-alue ei oikeastaan ole kovin pitkä. Oli selvää, että me olimme ehdottomasti nopeampia kuin edellä olevat autot, mutta emme vain tarpeeksi paljon nopeampia ohittaaksemme.