Ferrarin Fernando Alonso nimeää kovimmaksi vastustajakseen suunnittelijalegenda Adrian Neweyn.

Red Bull -talli otti lauantaina Intian GP:hen eturivin nimiinsä Sebastian Vettelin johdolla, mutta espanjalainen ei kehunut saksalaisen suoritusta aivan yhtä vuolaasti kuin Neweyn loihtimaa RB8-autoa.

– Tällä hetkellä emme voi varmaankaan tehdä paljon [aika-ajojen viidettä sijaa] enempää, Alonso sanoi toimittaja Adam Cooperin blogin mukaan.

– Kun meillä oli samankaltainen auto muihin verrattuna, me johdimme sarjaa. Nyt kun taistelemme sanotaan nyt vaikka Neweyn autoa vastaan – koska he ovat ensimmäinen ja toinen joka kisassa – kyse ei ole ainoastaan Sebastianista.

Alonso jatkoi sanomalla, että Ferrari on kisasäädöissä lauantaita kilpailukykyisempi ja tavoitteena on Vettelin voittaminen.

– Tavoitteena on päästä maaliin Sebastianin edellä, mutta se, miten teemme sen, ei ole helppoa. Meidän on saatava hyvä startti, päästävä ohi McLareneista ja painostettava Red Bulleja koko kisan ajan. Minusta tilanne on pahin mahdollinen meille jos he saavat helpon kisan.