Teksasin Austinin Circuit of the Americas -rata on saanut lopullisen hyväksynnän FIA:lta. Liiton delegaatti Charlie Whiting tarkasti radan tällä viikolla.

– Kaikki, mitä olen nähnyt tähän mennessä on ollut aivan ensiluokkaista ja edistys, jota on tehty sitten edellisen kerran kun olin täällä, on uskomatonta.

– Jätkät ovat tehneet upeaa työtä – tämä on todella fantastista. Radan rakentaminen on ollut korkeinta laatua, kuten odotimmekin, eikä minulla ole mitään valittamista ensinkään, Whiting listaa ylisanoja radan kotisivulla.

Hermann Tilken suunnittelemat radat eivät ole aina keränneet yksinomaan kehuja, mutta FIA-pomo lupaa, että Teksasissa on onnistuttu.

– Radassa on kolme-neljä mutkaa, jotka näkenevät ohituksia. Jos katsoo mutkaa 1, huomaa, että ne ovat suunniteltu erittäin leveiksi ja apekseiltaan erittäin lyhyiksi. Se on hyvin moderni lähestyminen hitaisiin mutkiin, joissa toivomme ohituksia tapahtuvan. Olen siis varma, että se toimii hyvin.

– Ykkösmutka on upea! Se on ainoa sana, jolla voin kuvailla sitä ja luulisin, että kuljettajat ja tallit sanovat samaa tullessaan tänne ensi kertaa.