Lauantain harjoitukset Monzassa jatkuivat Lewis Hamiltonin tahdissa. McLaren-kuljettaja teki session pohja-ajan yhden tuhannesosan erolla Ferrarin Fernando Alonsoon.

Kolmanneksi nopein oli Force Indian Paul di Resta, jonka mahdollinen hyvä aika-ajovauhti tulee menemään osittain hukkaan, sillä hän tulee kärsimään viiden lähtöruudun rangaistuksen vaihdelaatikon ennenaikaisesta vaihdosta.

Kimi Räikkönen jäi kärjen vauhdista vajaat seitsemän kymmenystä ja oli kahdeksas. Tallikaveri Jerome d’Ambrosio oli 17:s, 1,4 sekuntia Hamiltonia hitaampana.

Heikki Kovalainen oli tyypilliseen tapaan nopein häntäpäänkuljettaja ja sijalla 19. Caterham-kuski jäi kuitenkin yli kuusi kymmenystä seuraavasta sijasta, jota varsin tutusti piti nimissään Toro Rosson Jean-Eric Vergne. Vitali Petrov puolestaan jäi kuusi kymmenystä Kovalaisesta, ollen 20:s.

Ajat: Formula One Championship Ltd