Perjantain toiset GP-harjoitukset Singaporessa sujuivat yhä Red Bullin Sebastian Vettelin tahdissa. Saksalainen ajoi kierroksen jo parhaimmillaan aikaan 1:48.340. Jenson Button oli toiseksi nopein (+0,311) ja Fernando Alonso kolmas (+0,556).

Kimi Räikkönen ei ollut vielä yhdellä kierroksella paljon iltapäivää nopeampi, sillä hän oli jälleen 12:s kaksi sekuntia kärkeä hitaampana. Romain Grosjean oli sekä kahta sijaa että kahta kymmenystä paremmilla luvuilla.

Heikki Kovalainen oli ensimmäisten harjoitusten tapaan 20:s (+4,236). Vitali Petrov oli 22:s ja jäi tallikaveristaan vajaat neljä kymmenystä.

Williams-tallin Bruno Sennan harjoittelu päättyi jo sessiota ollessä vielä tunnin verran jäljellä. Brassi osui kevyehkösti seinään, jonka seurauksena etusiipi vaurioitui ja moottori vaikutti sammuneen. Senna ehti ajaa 11 kierrosta ennen vahinkoaan.

Ajat: Formula One World Championship Ltd