McLaren odottaa Singaporen kisan näyttävän loppukauden trendin. Voitettuaan kolme viimeistä kisaa erilaisilla radoilla, korkea kilpailukyky myös viikonlopun katukisassa olisi selkeä viesti kilpailijoille varsinkin valmistajien mestaruussarjassa, uskoo tallin urheilutoimenjohtaja Sam Michael.

– Nyt on kriittinen hetki mestaruustaistossa meille, Michael sanoi Press Association Sportille.

– Me tulemme takaa ja tiedämme, että meillä on iso haaste voittaa valmistajien mestaruus. Seuraava kisa tulee olemaan tärkeä, koska jos katsotaan viimeisiä kolmea kisaa, tietyt olosuhteet ovat saattaneet lisätä pääkilpailjoidemme, kuten Red Bullin, suorituskykyongelmia.

– Yksi erityinen asia on eri radoilla käytettävät nostovoiman ja vastuksen suhteet. Me olemme viimeksi olleet kahdella erittäin matalien vastuskertoimien radoilla Spassa ja Monzassa, joissa käytetään normaalista poikkeavia aeropaketteja.

Singapore sen sijaan on täysin päinvastainen, äärimmäisen korkeiden downforce-arvojen rata.

– Jos meillä on yhä samankaltainen etu kuin kahdessa edellisessä kisassa, sanoisin, että me olemme erittäin vahvassa asemassa.