Sebastian Vettelin mentori ja Red Bull -konsultti Helmut Marko uskoo, että kilpailevat huipputallit ovat lyöttäytymässä yhteen Red Bullia vastaan. Singaporen kisa kääntyi Vettelin eduksi ja mahdollisuudet kolmanteen perättäiseen tuplamestaruuteen ovat enemmän kuin hengissä.

Ferrarin Fernando Alonso kehui Lewis Hamiltonia Italian GP:n jälkeen kovimpana uhkaajanaan ja parhaana kuljettajana espanjalaisen itsensä lisäksi. Itävaltalaisen mukaan tämä oli esimerkki psykologisesta sodankäynnistä.

– On mielenkiintoista nähdä, että McLaren ja Ferrari, jotka ovat olleet vihollisia vuosikymmeniä, ovat nyt yhtäkkiä ystäviä, Marko sanoi Frankfurter Allgemeine -sanomalehdelle.

– Me olemme tietoisia, että alkuinnostus meidän mukaantulosta sarjaan vuonna 2005 on nyt mennyttä, sillä energiajuomavalmistaja näyttää autoteollisuudesta saapuneille talleille, miten homma hoidetaan. Siitä ei iloitse enää kukaan, Red Bull -pomo uhoaa.