Mark Webber uskoo, että Romain Grosjean ei aiheuta ongelmia Singaporen GP:n startissa. Syynä tähän on se, että aussin arvion mukaan Lotus-kuski tietää muussa tapauksessa läskien tummuvan. Kaksikko aloittaa kisan ruuduista seitsemän ja kahdeksan.

– Joo, hän on ihan ok. Hän tietää, että minulla on hyvä oikea koukku, joten hän pysyy poissa minusta, Webber sanoi Daily Mailin mukaan kysyttäessä hänen tuntemuksiaan saman rivin jakamisesta kolariherkän Grosjeanin kanssa.

– Mutta hänen on syytä vetää lenkkarit jalkaan jos hän osuu minuun, Webber jatkoi uhkaavaan sävyyn.

Red Bull -kuljettaja tunnetaan suorasanaisista lausunnoistaan. Ranskalaistoimittajan kysyessä viime vuonna kuinka Webber käsittelee jatkuvia tappioitaan tallikaverilleen Sebastian Vettelille, veteraaniajaja kutsui toimittajaa ”r**kkariksi” ja uhkasi häntä itsemurhalla.