Sekä Ferrari- että McLaren-huhuissa pyörinyt Heikki Kovalainen uskoo, että hän pystyy huippusuorituksiin nykyisin myös kärkiautolla. Se suorituskyky, jota hän on näyttänyt Caterhamilla, näkyisi tallissa kuin tallissa, hän sanoo.

– Minulla on täysi luottamus itseeni nyt siitä, että riippumatta ympäristöstä, olen vahvempi ja kovempi kuljettaja ja pystyn hallitsemaan tilanteen paremmin, Kovalainen sanoi Autosportin haastattelussa.

– Missä sitten olenkin, pystyn tekemään parempaa työtä kuin menneisyydessä ja tuottamaan toistuvasti hyviä tuloksia.

Caterham on kaikesta huolimatta vaihtoehto ensi vuodellekin, vaikka tallin kausi on ollut pettymys.

– Olemme pystyneet rakentamaan täällä paljon arvokkaita asioita, joita ei ole helppoa rakentaa uudessa ympäristössä. Päätös ei siis ole yksinkertainen.