F1-pomo Bernie Ecclestone on antanut jälleen vaikeatulkintaisen lausunnon New Jerseyn GP:n mahdollisesta toteutumisesta 2013.

Kuten sarjan kaupallisten oikeuksien omistaja on aiemminkin todennut, kisajärjestäjät eivät ole kyenneet suorittamaan sopimuksellisia sitoumuksiaan määräaikoihin mennessä. Ecclestonen mukaan näin ollen sopimus ei ole enää voimassa.

– [Järjestäjät] eivät ole noudattaneet sopimusta, mutta se on nyt mennyttä joka tapauksessa. Heillä ei ole sopimusta, Ecclestone sanoi Guardianille.

New Jersey oli kaikesta huolimatta merkitty väliaikaisesti 2013 kauden F1-kalenterin raakavedokseen, joka levisi julkisuuteen viime viikolla. F1-promoottori sanookin, että Amerikan GP:n järjestäjillä on yhä mahdollisuus olla mukana ensi kauden sarjassa, mikäli he löytävät tarvittavan rahoituksen. Ensi vuoden kisakalenteri tullaan lyömään lukkoon tänä perjantaina.

– Me olemme aika lähellä lopullista takarajaa. Meillä on FIA:n maailman moottoriurheiluneuvoston kokous tulossa. Jos joku asettuisi heidän taakseen, kisa voisi tapahtua 2013, koska he ovat edenneet pitkälle radan kanssa.