Tunnettu F1-taloustoimittaja Christian Sylt on paljastanut uuden Concorde-sopimuksen neuvotteluiden edetessä kohti päätepistettään mistä F1-sarjan omistajayhtiön tulot syntyvät. Nykyinen, tänä vuonna loppuva sopimus on ollut erittäin kannattava sarjalle, hän kirjoittaa Eurosport-artikkelissaan.

Kisaisäntien maksamat osallistumismaksut ovat suurin yksittäinen tulonlähde Formula One Groupille. Summa vuonna 2011 oli noin £325 miljoonaa (viime kesänä yksi Englannin punta vastasi noin 1,15 euroa).

Televisiointioikeudet olivat hyvänä kakkosena £313 miljoonalla. Mainostus radalla sekä sarjan yhteistyökumppanit toivat £145 miljoona.

Tallien ja sponsoreiden maksamat rahat omien yhteistyökumppaidensa viihdyttämiseksi erilaisten F1-vierailujen muodossa toivat £50 miljoonaa. Formula ykkösten juniorisarjoista, GP2:sta ja GP3:sta, saatiin £35 miljoonaa. Loput tulot olivat kokonaisuudessaan £105 miljoonaa.

Liikevaihdoksi muodostui näin ollen £973 miljoonaa. Kun sarjan menot, sisältäen tallien palkintorahat, lasketaan yhteen (£671 miljoonaa), voittoa Formula One Group teki £302 miljoonaa. Sylt ei määrittele onko menoihin laskettu veroja.