Caterham-tallin tekniikkapomo Mark Smith sanoo, että vaikka kovemmat tulokset ovat vielä antaneet odottaa itseään, talli lähenee Toro Rossoa viikko viikolta. Smith uskaltautuu nyt jo asettamaan isommalle askeleelle päivämäärän.

– Aivan kauden alussa keskustellessamme mahdollisista kehityskuluista (tallipäällikkö) Tony Fernandesin kanssa, sanoin todellisten myönteisten muutosten todennäköisesti olevan odotettavissa kauden jälkimmäisellä puoliskolla. Varmimmin viimeisellä kolmanneksella, Smith kertoo F1News.ru -sivuston erikoishaastattelussa.

– Tähän päivään mennessä olemme lisänneet aerotutkimuksen intensiteettiä siihen pisteeseen, että työskentelemme tuulitunnellissa (kesätauon ulkopuolella) 24 tuntia päivässä ja seitsemän päivää viikossa. Enempää ei voi.

Aikaa kuuluu myös uusien osien suunnitteluun ja tuottamiseen, Smith muistuttaa ja jatkaa:

– Jotta todellisia aerotehokkuusaskelia voidaan ottaa, aikaa tulee kulumaan. Me tunnemme nyt jo tämän työn kantavan hedelmää. Ja aiemminkin useimmissa kisoissa olemme pystyneet tuomaan sisään tiettyjä osia, pieniä tai näkyvämpiä, ja tämä työ tulee jatkumaan.

– Tärkeintä on säilyttää täysi keskittyminen, jatkaa töiden paiskimista ja minä toivon todella, että toisella kauden puoliskolla näemme parempia tuloksia alkaen Singaporen GP:stä, Caterham-pomo vihjailee.