Vaikka Lotus ei päässytkään toiveistaan huolimatta testaamaan tosissaan kohuttua tupla-DRS -järjestelmäänsä perjantaina vetisissä keleissä Spassa, ranskalaiskuljettaja Romain Grosjean sanoo päivityksen käytön autossa tänä viikonloppuna olevan yhä mahdollista.

– Katsotaan mitä voimme tehdä huomenna. En tiedä vielä mitä on päätetty, pidämmekö sen molemmissa autoissa vai ainoastaan yhdessä, Grosjean kommentoi Autosportin mukaan.

– Olosuhteet eivät tosiaankaan olleet parhaat ja tarvitsimme kuivaa säätä nähdäksemme toimiiko se kuten toivottua, mutta ehkä pidämme sen huomenna kolmansissa harjoituksissa ja teemme sitten päätöksen.

Kysyttäessä voiko elementin poistaa autosta tarvittaessa helposti viimeisen harjoitussession ja aika-ajojen välissä, Grosjean oli luottavainen.

– Se vaatii varmaankin kovaa työtä mekaanikoilta, mutta meidän pitäisi pystyä siihen.