Suomen MM-ralli on päättynyt Sebastien Loebin voittoon. Viimeisessä Ouninpohjan Power Stagessa voittaja oli kuitenkin Mikko Hirvonen, joka löi tallikaverinsa lopulta reilulla puolella sekunnilla. Näin ollen kokonaistilanne kääntyi ranskalaismestarille kuudella sekunnilla.

Jari-Matti Latvala oli viimeisen pätkän neljäs Petter Solbergin takana ja otti rallin alimman palkintokorokepaikan.

– Ei ollut parasta ajamistani tänä vuonna. Pieni henkinen lukko oli ja se piti voittaa ennen kuin pystyi taistelemaan. Vaikea ralli, joten sikäli kolmanteen sijaan voi olla tyytyväinen, Latvala sanoi pätkän jälkeen ralliradiossa.

Hirvonenkaan ei selitelly, vaan myönsi Loebin rallin parhaimmaksi.

– Yritin kovaa eikä ollut suurempia murheita. Erinomainen suoritus, mutta Loebia vastaan se ei vain riitä, Hirvonen kommentoi.

Voittaja itse oli onnellinen kolmannesta voitostaan Suomessa. Vastaavaan ei ole pystynyt kukaan muu ei-suomalainen kuljettaja.

– Erittäin tyydyttävää. Suomen ralli on todella vaikea voittaa, suomalaiset ovat täällä todella kovia ja meillä oli kova taistelu Mikon kanssa. Kaksoivoitto Citroënille on upeaa. Uskomatonta voittaa Suomen ralli kolme kertaa, Loeb lateli.

Suomen rallin lopputulokset:

1. S. LOEB 0.0
2. M. HIRVONEN +6.1
3. J. LATVALA +35.0
4. P. SOLBERG +56.1
5. M. ØSTBERG +2:32.1
6. O. TÄNAK +2:47.6
7. M. RANTANEN +4:51.7
8. J. KETOMAA +6:01.9
9. M. PROKOP +6:04.3
10. S. OGIER +8:46.0