Heikki Kovalainen toivoo Caterham-tallin yhä parantavan merkittävästi kilpailukykyään tällä kaudella. Suomussalmelainen myöntää pettymyksen tallin kehitykseen, mutta kuten tekniikkapomo Mark Smith totesi aiemmin, tähtäimessä on suurempi kehitysaskel Singaporessa.

– Me työskentelemme yhä tämän vuoden auton kanssa kaasu pohjassa ja toivomme yhä ottavamme merkittävän askeleen eteenpäin, Kovalainen sanoi Sky Sportsille.

– Me olemme yrittäneet sitä muutaman kerran, mutta emme ole onnistuneet ottamaan niin suurta askelta kuin toivoimme. Olemme kyenneet parantamaan, mutta emme niin paljon kuin tahtoisimme.

– Me työskentelemme nyt siis kovaa sen kanssa. Singaporessa tullaan varmaankin näkemään seuraava todella suuri päivitys. Meillä tulee olemaan uudistettu auto siellä – erityisesti aerodynaamisesti ja toivottavasti alamme todella haastamaan edellämme olevia talleja toistuvasti, eikä pelkästään tietyillä radoilla.

Omasta tulevaisuudestaan formula ykkösissä Kovalainen on yhä vaitonainen.

– Mitään uutisia ei vielä ole. Me emme ole yhäkään jutelleet Caterhamin kanssa, emmekä kunnolla kenenkään muunkaan kanssa. Me siis odotamme vielä vähän ja tarkastelemme tilannettamme. Minulla ei ole kiire.