Felipe Massa paljasti tavoitteensa lähitulevaisuudelle

Felipe Massa kertoo, että hänen tulevaisuutensa kannalta olennainen asia on pystyä jälleen nousemaan taisteluun palkintokorokesijoituksista. Massa, joka kärsi hengenvaarallisen vamman 2009, ei ole noussut palkintokorokkeelle sitten kauden 2010.

– Tärkeä asia minulle taistella podiumista, vaikka tallikaverini olisikin edelläni. Minun prioriteettini on aina yrittää sijoittua kärkikolmikkoon, mutta jos Fernando (Alonso) on edelläni kisassa, yritän kuitenkin auttaa häntä, Massa sanoi AP:lle.

Massan suorituksissa on näkynyt paranemista viimeisissä kisoissa, ja brassi toteaakin auton olevan nyt kilpailukykyisempi.

– Tällä hetkellä keskityn täysin tuleviin kisoihin. Kiitos tallin hienon työn, suorituskyky on selkeästi parantunut ja tunnen itseni motivoituneeksi pärjätä hyvin.