Hermann Tilke kertoo olevansa tyytyväinen Venäjän Sotshin F1-radan rakentamisen edistymiseen. Loppukeväällä paikallisilta viranomaisilta kuultiin arvioita mahdollisista ongelmista radan valmistumisaikataulun kanssa, mutta radan suunnittelija ei näe mitään tavallisuudesta poikkeavaa näköpiirissä.

– Tilanne on se, että kaikki työ etenee suunnitelmien mukaan, täysin aikataulussa, Tilke sanoi venäläiselle F1News -sivustolle.

Charlie Whiting (FIA) käy tarkastamassa sen myöhemmin, kun radan valmistuminen on myöhäisemmässä vaiheessa. Kaikki on kunnossa ja ehkäpä siksi ei ole mitään erityisiä uutisia kerrottavana. Mikä kuitenkin tärkeämpää, ei ole huonoja uutisia!

– Rakentaminen edistyy yhdessä talviolympialaisten pitopaikkojen valmistumisen kanssa. Tietenkin näillä projekteilla on monenlaisia päällekkäisyyksiä, joten ongelmia on ratkaistavana. Haluan kuitenkin jälleen korostaa, että tilanne kehittyy normaalisti.