Hallitseva maailmanmestari Sebastian Vettel sanoo, että nykysukupolven kuljettajista ainakin kaksi voidaan jonain päivänä nähdä yksinä kaikkien aikojen suurimmista F1-kuljettajista, kertoo BBC Sport.

– Muiden yläpuolelle nousevat varmaankin Fernando (Alonso), joka on yksi kaikkein täydellisimmistä kuljettajista ja Lewis (Hamilton), joka on hyvin, hyvin nopea. On monia muitakin, Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa vieraillut Vettel vastasi kysyttäessä asiasta..

Michael (Schumacher) on yhä mukana pelissä. En usko hänen menettäneen sitä, Vettel jatkoi.

Erityisesti juuri kuluvan kauden sarja on saksalaisen silmissä poikkeuksellisen kova.

– Tällä hetkellä on paljon ajajia, jotka ajavat samalla tasolla – kilpailu on todella kovaa. Lista on pitkä tällä hetkellä. Meillä on ollut useita eri voittajia tällä kaudella ja kaikki nämä kuljettajat ovat erittäin kilpailukykyisiä ja erittäin nopeita.