F3 Euro-sarjan Mücke Motorsportin Felix Rosenqvist voitti viime vuonna arvostetun Masters of Formula 3 -mestaruuden ja aikoo pyrkiä samaan tänä vuonna. Kisa ajetaan viikonloppuna Zandvoortin radalla Alankomaissa.

Aiemmin Masters-tittelin on voittanut kahdesti vain yksi kuljettaja: Valtteri Bottas (2009, 2010). Muita voittajia ovat muun muassa David Coulthard, Lewis Hamilton ja Paul di Resta.

– On sanomattakin selvää, että menestykseni toisto Masters of Formula 3:ssä olisi upeaa, mutta en tunne paineita, 20-vuotias sanoo Flagworldin mukaan.

– Vaikka en onnistuisikaan puolustamaan mestaruutta, pysyn Masters-voittajien listalla. Kauden ensimmäiset kierrokset eivät menneet täydellisesti minulle, mutta olen optimistinen kauden jälkimmäisestä puoliskosta. Tulemme nyt ajamaan radoilla, joilla olen aina ollut nopea. Esimerkiksi Zandvoortissa ajoin aina kärkikolmikkoon jokaisessa aika-ajosessiossa ja kisassa, joissa kilpailin siellä.

– Matkustan Mastersiin luottavaisin mielin, Rosenqvist vakuuttaa.