Kimi Räikkönen uskoo, että aika-ajot alkavat Lotus-tallilta hiljalleen loksahtaa kohdalleen. Edellisessä kisassa lähtöruutu oli hyvä, mutta Silverstonessa voi olla parempaakin luvassa.

– Luulisin, että meillä on ollut mahdollisuus (päästä eturiviin) muutamassa kisassa, mutta emme ole saaneet parasta irti ja ehkä olemme tehneet virheitä jokusen kerran, Räikkönen sanoi ESPNF1:n mukaan.

– Mutta edellisessä kisassa meillä oli melko hyvät aika-ajot ja toivottavasti meillä on parempi fiilis mentäessä aika-ajoihin kuin aiemmin, ainakin itselläni. Toivon mukaan olemme löytäneet oikean suunnan ja pienet yksityiskohdat, jotka tarkoittavat, että täällä ja seuraavassa kisassa voimme olla vieläkin tyytyväisempiä.

Voittoon tarvittaisiin hyvä startti, espoolainen uskoo.

– Sain erittäin hyvän startin edellisessä kisassa ja sitten tulin blokatuksi ensimmäisessä mutkassa ja menetin sijoja sen vuoksi. Ne ovat kaikki pieniä juttuja, mutta jos ne onnistuvat, olet yllättäen paljon korkeammalla lähdössä ja se suo paljon paremman kisan. Ei tarvitse taistella yhtä paljon, eikä käyttää renkaita yhtä kovasti taistellessa muita vastaan.

Mitä itse mestaruustaistoon tulee, kaikki on yhä mahdollista.

– On yhä pitkä tie edessä ja näemme vasta lähempänä kauden loppua asemamme. Emme ole yhäkään parhaassa mahdollisessa asemassa, mutta emme myöskään kovin huonossa.