Red Bull -tähti Sebastian Vettel kertoo, että rehelliset ihmiset ovat hänelle mieleen.

Kysyttäessä kuka joukosta Brad Pitt, Barack Obama ja Homer Simpson on maailmanmestarin mielestä ”cooli” henkilö, Vettel valitsi vaihtoehdon D.

– Ihailen ihmisiä, jotka pitävät jalat maassa ja sietävät kaikenlaisia kuiskutteluita. Kimi Räikkönen esimerkiksi.

– Voit pitää hänestä tai olla pitämättä, mutta hän elää omalla tavallaan. Hän tekee niitä asioita, jotka hän näkee arvoisikseen, eikä yritä olla jokaisen lemmikki. Ainakaan hän ei anna sellaista mielikuvaa, Vettel sanoi F1-sarjankotisivun haastattelussa.

Saksalainen myöntää Räikkösen olevan F1-ympyröissä läheisin henkilö hänelle.

– Kyllä. Hän on erittäin suora ja rehellinen ja kertoo jos hänellä on huono päivä. Piste. Hän on todellinen. Hän ei ole poliittinen. Hän ei ole koskaan juonimassa jotain. Jos hän ei halua kertoa sinulle jotain, hän sanoo sen, eikä souda ja huopaa. Hän ei kiertele pääsemättä koskaan asiaan, 25-vuotias listaa.