F1-toimittaja Peter Windsorin haastattelema Felipe Massa myöntää, että moni asia on muuttunut sitten kauden 2006, jolloin brassi aloitti Ferrarilla.

Kysyttäessä oliko Massalle helpompaa tehdä työnsä Michael Schumacherin aisaparina verrattuna Fernando Alonson aikakauteen, Massa vastasi seuraavasti.

– No vaikea sanoa. Minulla oli yksi vuosi Michaelin kanssa. Ensimmäisellä puoliskolla kautta hän oli paljon parempi kuin minä, toisella puoliskolla olimme yhtä hyviä tai monissa kisoissa olin jopa parempi. Ja minulla oli myös upeaa aikaa Kimin (Räikkönen) kanssa. Näin kahtena viimeisenä vuotena on ollut ehkä vähän… ei helppoa. Kaikki muuttuu: renkaat, autot muuttuvat.

Brasilialainen ei kuitenkaan lopulta nostanut Alonsoa syyksi vaikeuksille edes Windsorin ehdottaessa yhtenä muuttuneena seikkana ”henkilöstöä”.

– Minä luotan yhä itseeni. Uskon, että voin voittaa kisoja, uskon, että voin voittaa mestaruuden. Uskon yhä siihen, Massa sanoo.