Kimi Räikkönen epäilee, että virhearviointi Q3:ssa maksoi yhden tai useamman lähtöruudun Iso-Britannian GP:ssä. Sopivilla renkailla Lotus-kuski ehti ajaa aika-ajofinaalissa ainoastaan yhden kierroksen, mihin nähden tulos oli kaikkea muuta kuin huono.

– Teimme pienen virhepäätöksen käyttäessämme täysiä saderenkaita, ja sain ainoastaan yhden kierroksen välikelin renkailla viimeisessä aika-ajojen osiossa. Muussa tapauksessa olisi ollut mahdollista mennä kovempaa, Räikkönen sanoi sarjan kotisivun mukaan.

– Meillä oli myös KERS-ongelma, jonka yritimme korjata punaisen lipun aiheuttaman katkon aikana. Olemme kuudennella sijalla, mikä ei ole missään tapauksessa katastrofi, mutta paremminkin olisi voinut mennä. Sää tekee tästä konstikasta kaikille. Erityisesti autojen peräsuihkun takia tämä ei ole helppoa, ja kisaolosuhteissa se on vielä vaikeampaa kaikkien taistellessa samasta osasta rataa.

– Hyvää tässä on faneille se, että tätä on hauska katsoa, joskaan sää ei ole mukavin mahdollinen jos on katsomossa.