Formulakauden ensimmäinen puolisko on ajettu ja suomalaisässä Kimi Räikkönen keikkuu ehkäpä jopa yllätyksellisesti sarjan neljäntenä kerättyään 98 MM-pistettä.

Räikkösen Lotus-talli on myös neljäntenä valmistajien MM-sarjassa, mutta eroa McLareniin on ainoastaan piste. Kimin mielestä asiat olisivat voineet mennä paremminkin, mutta realistina hän näkee, että sesonki on mennyt enemmän odotuksien mukaan.

– Meillä voisi mennä paremmin, mutta voisihan sitä mennä kauhean paljon huonomminkin. On aina helppo sanoa, että meidän pitäisi voittaa tai ajaa paremmin tietyt kisat, mutta kun on tehtävä päätöksiä, yrität tehdä parhaasi. Joskus se toimii, joskus ei. Mutta sinun täytyy oppia, jos teet virheen, Kimi sanoo Autosportille.

– Tiedämme, että meidän on parannettava tiettyjä asioita. Emme ole vieläkään 100 prosenttisen tyytyväisiä viikonloppuihin, mutta sanoisin, että tämä on sitä mitä odotin.

– Mielestäni olemme oppineet paljon kauden ensimmäisen osan aikana ja toivottavasti voimme parantaa. Yritämme saada aikaan hieman enemmän kauden toisella puoliskolla. En tiedä tapahtuuko näin, mutta sen me näemme.