Suomalaiskuski Kimi Räikkönen lähtee luottavaisena ensi viikonlopun Unkarin GP:hen.

Kimi toivoo tietysti eturivin paikkaa, mikä takaisi loistavan kisastartin. Hungaroring on suomalaisten ”kotikisa”.

– Se on meitä suomalaisia lähinnä oleva kotirata, jonne tulee joka vuosi paljon suomalaisia. On aina mukava nähdä sinivalkoisia lippuja heilumassa. Toivottavasti pystyn juhlimaan voittoa suomalaisten kanssa, Kimi sanoo Lotuksen kisaennakossa.

– Hungaroring on yksi niistä radoista, joilla on todella vaikea ohittaa. Aika-ajoissa on päästävä eturiviin ja on vältettävä joutumasta radan likaiselle puolelle. Emme ole olleet aika-ajoissa vielä parhaimmillamme, mutta olemme olleet kisoissa hyviä kuumalla säällä ja olemme saaneet erilaiset taktiikat toimimaan.

– Ei se ole maailmanloppu, jos emme pääse aika-ajoissa eturiviin, mutta ei se tee hommasta myöskään helpompaa. Katsotaan mitä tapahtuu.